An image

J = Jouw kind als Cyber Agent

Wat is een ethisch hacker

Wat is HackShield?
 
Ons leven speelt zich steeds meer online af, kinderen krijgen online les, volwassenen werken vanuit huis en bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Als gevolg hiervan worden meer mensen het slachtoffer van online criminelen, ook wel cybercriminelen genoemd.
 
Hoe zorg je er als ouder voor dat jij en je kind geen slachtoffer worden van cybercriminelen? Het antwoord is: HackShield. Een, in samenwerking met de overheid, geproduceerde app die jouw kind meer leert over de gevaren op het internet. Het doel? Jouw kind opleiden tot een echte Cyber Agent en daarmee ook jou en je familie bewust maken van de cybergevaren!
 
In HackShield leert je kind wat hij of zij als Cyber Agent kan doen om te zorgen dat niet alleen hij/zij zelf, maar ook jij als vader, moeder, opa of oma cyber secure is. Het HackShield-avontuur begint met de HackShield Levels. Je kind lost puzzels op, beantwoordt vragen en scoort Shields waardoor hij/zij omhoogklimt op de Erelijst.
 
Wanneer de Levels zijn uitgespeeld staan er Quests klaar voor je kind. In deze korte missies die het kind samen met zijn vader, moeder, opa of oma kan spelen, ontdek je meer over cyber onderwerpen zoals wachtwoorden, phishing en auteursrecht.
 
Jouw kind wordt dus een echte cyber expert en helpt hiermee zijn omgeving om online een stuk veiliger te zijn.
 
Meer weten over HackShield? Bekijk dan hier onze video: 
Jouw kind als cyber agent.

Of neem een kijkje op de site van 
HackShield.

Bekijk ons YouTube kanaal voor meer educatieve video’s over uw cyberveiligheid en meld u aan voor onze nieuwsbrief voor meer content.


Bent u benieuwd naar uw cyberveiligheid of geïnteresseerd in meer van onze diensten? Neem een kijkje op onze website, of bel of mail ons: +31 (0)88 118 98 20/ sales@ultimum.nl

Kennismaken met Ultimum? 
Neem contact op via onderstaand formulier of bel met: +31 (0)88 118 98 20
Ultimum B.V. 2020 | Privacyverklaring Disclaimer | Responsible Disclosure |+31 (0)88 118 98 98