Bewust Secure!
Uw organisatie loopt dagelijks gevaar
Cybercriminaliteit is niet iets van de laatste tijd. Deze vorm van criminaliteit vindt al plaats sinds het internet bestaat. Maar je ziet en leest er steeds meer over. Dit komt mede doordat er steeds meer organisaties slachtoffer worden van deze digitale fraudevormen.

Hoffmann en Ultimum hebben hetzelfde doel, namelijk het beschermen van organisaties tegen cybercriminaliteit. Daarom slaan wij de handen ineen.

Word ook Bewust Secure!Waarom deze samenwerking?


Hoffmann en Ultimum bundelen mens en techniek
Uw organisatie wordt dagelijks blootgesteld aan de gevaren van verschillende soorten cybercriminaliteit. Hoffmann en Ultimum bundelen de menselijke en technische krachten binnen Cybersecurity. Met onze samenwerking beschermen we bedrijven, complementair aan elkaar, op alle vlakken tegen cybercrime!

Wat doen we dan precies?

Hoffmann – focus op de mens en awareness

Medewerkers moeten op de hoogte zijn van de gevaren die er schuilen achter, bijvoorbeeld het klikken op links in onbekende e-mails of het delen van informatie met onbekenden. Dit klinkt simpel, maar bij onderzoek blijken medewerkers niet altijd het juiste, gewenste gedrag te vertonen. De awareness workshop van Hoffmann maakt uw medewerkers bewust en beter voorbereid!

Ultimum – focus op de techniek

Uw systemen en IT-infrastructuur kunnen dan wel beschermd zijn met firewalls en dergelijke. Maar houden deze ook daadwerkelijk alle gevaren buiten de deur? Ultimum doet een Quickscan van uw IT-infrastructuur en bijvoorbeeld de website om te testen hoe veilig uw eerste verdedigingslinie is. Met ons SOC (Security Operations Centre) wordt alles goed gemonitord, waardoor we preventief voor u aan de slag kunnen en niet wachten tot een probleem moet worden opgelost, maar deze juist voorkomen wordt.

Neem snel contact met ons op om uw organisatie “Bewust Secure” te maken!

Over Ultimum Ultimum is een high-end IT-Infrastructuur en Cybersecurityspecialist uit Almere. Ultimum neemt graag de operationele werkzaamheden over, van Managed Services op een specifiek gebied tot Outsourcing van de gehele ICT-omgeving. Daarnaast detacheert Ultimum hoogwaardige IT-professionals voor (interim) opdrachten bij diverse organisaties, variërend van MKB tot de grote Internationals. In alle gevallen heeft Ultimum maar één doel voor ogen continuïteit van haar klant. Meer informatie vindt u op www.ultimum.nl

Over Hoffmann


Hoffmann voert jaarlijks 1.200 onderzoeken uit op het gebied van fraude, cybersecurity en security risk management. Wij zien informatiebeveiliging niet enkel als de verantwoordelijkheid van de IT-afdeling, maar als iets dat door de hele organisatie gedragen moet worden. Een effectieve informatiebeveiliging binnen een organisatie is alleen te realiseren als de risico’s met betrekking tot de mens, de organisatie en de techniek voldoende zijn gemitigeerd. Kijk voor meer informatie op: www.hoffmann.nl.